Aquariumhandel Brouwers | Boulevard 131 | 4701 ES Roosendaal | Tel.(+31)0165-536216

Aquaria-en vijverspecialist

Contactgegevens

Aquarium- en Vijverspeciaalzaak Brouwers
Boulevard 131
4701 ES
Roosendaal

Tel. (+31)0165-536216
Fax (+31)0165-546684
info@aquariumbrouwers.nl

Openingstijden

Maandag   09:00 - 18:00
Dinsdag  09:00 - 18:00
Woensdag  09:00 - 18:00
Donderdag  09:00 - 18:00
Vrijdag  09:00 - 18:00
Zaterdag  09:00 - 17:00
Zondag  Gesloten
 
Vrijdag
 Geen
koopavond

Koi voeding online bestellen

Koi voeding

Je hebt voor de koi verschillende soorten voeding. Je hebt speciaal voor de winter, voor de kleur, voor de groei en de basis voeding.

Basisvoeding

Ook heb je 2 soorten basis voeding van Hikari dit zijn de Staple en de friends. Het Hikari friends voer bevat gestabiliseerde vitamine C ter verbetering van de natuurlijke weerstand tegen stress en infectie ziekten. Bevat honing ingrediënten voor een gezonde leverfunctie. Hierdoor worden vitaminen en mineralen beter opgenomen en het voer beter verteerd. Het Hikari Staple voer is een dagelijkse voeding voor Koi en andere vijvervissen, dat een complete, goed uitgebalanceerde voeding geeft voor een optimale groei en ontwikkeling. Bevat alle vereiste vitaminen en mineralen, inclusief gestabiliseerde vitamine C om stress te verminderen en een betere weerstand tegen diverse ziekten te verkrijgen.

Wintervoeding

In de winter hoef je een koi nauwelijks tot niet te voeren, daarvoor heb je het speciale weatgerm voer. Dit is een voeding dat licht verteerbaar is. En waar weinig voedingstoffen inzitten zodat de koi wel het idee heeft dat hij een gevulde maag heeft. Meestal word het afgeraden om de koi te voeren onder de 10 graden. Vanaf de 10 graden mag je het langzaam weer gaan opbouwen door bv 2 keer in de week het weatgerm voer te geven. Naarmate de temperatuur toeneemt, kun je weer meer gaan voeren.

Hikari gold voer

Het Hikari gold voer is een voeding met een hoog gehalte aan caroteen voor een actieve kleurverbetering. Het voer is verrijkt met vitaminen en mineralen, inclusief gestabiliseerde vitamine C voor een betere weerstand tegen stress en bestendigheid tegen infectieziekten.

Hikari Hi-Growth voer

Het Hikari Hi-Growth voer stimuleert gezonde groei en gewichtstoename van de Koi dankzij zijn extra hoge eiwitgehalte. Zijn hoge waarde aan eiwitten, vitaminen en mineralen is perfect uitgebalanceerd om te voldoen aan de behoeften van een kampioen Koi.

Professioneel koi-voer

Ook het je het Saki Hikari voer. Dit is weer een speciale lijn voor de professionelen koi houders. In het Saki Hikari voer zitten lactobacillus dit zijn levende bacteriën die zorgen voor een optimale darm werking. De resultaten hiervan zijn dat ze een goede spijsvertering hebben, een constante groei en minder vervuild water dit zorgt voor een gezonde koi. Deze bacterie word ook wel Probiotict genoemd. Hier heb je ook weer verschillende lijnen in zoals Saki hikari balance, Saki hikari color, saki hikari growth, saki hikari multi season, Saki Hikari Deep Red en Saki Hikari Pure White. Hiernaast heb je nog een speciale spray die je over het voer kunt nevelen voor extra vitamine. Dit is natuurlijk goed voor de weerstand van de vis. Het wordt daarom ook aangeraden dit het gehele jaar te gebruiken om de conditie van de vis optimaal te houden.