Aquariumhandel Brouwers | Boulevard 131 | 4701 ES Roosendaal | Tel.(+31)0165-536216

Aquaria-en vijverspecialist

Contactgegevens

Aquarium- en Vijverspeciaalzaak Brouwers
Boulevard 131
4701 ES
Roosendaal

Tel. (+31)0165-536216
Fax (+31)0165-546684
info@aquariumbrouwers.nl

Openingstijden

Maandag   09:00 - 18:00
Dinsdag  09:00 - 18:00
Woensdag  09:00 - 18:00
Donderdag  09:00 - 18:00
Vrijdag  09:00 - 18:00
Zaterdag  09:00 - 17:00
Zondag  Gesloten
 
Vrijdag
 Geen
koopavond

Vijvervissen

Vijvervissen

Verschillende soorten vijver vissen die wij verkopen.

Ontdek de kleurrijke wereld van vijvervissen bij Brouwers. Wij bieden een uitgebreide selectie van prachtige vissen die jouw vijver tot leven zullen brengen. Hieronder vind je enkele populaire soorten die wij aanbieden:

Koi

Koi zijn prachtige en majestueuze vissen die bekend staan om hun levendige kleuren en unieke patronen. Bij Brouwers vind je een verscheidenheid aan koi in verschillende kleuren en groottes. Of je nu op zoek bent naar een traditionele rode en witte koi of een meer zeldzame variëteit, wij hebben de perfecte koi voor jouw vijver.

Goudvissen

Goudvissen zijn een populaire keuze voor vijvers vanwege hun heldere kleuren en levendige persoonlijkheden. Bij Brouwers bieden we een breed scala aan goudvissoorten, waaronder sluierstaarten, shubunkins en telescoopogen. Met hun charmante uitstraling en speelse gedrag zullen goudvissen een mooie toevoeging zijn aan jouw vijver.

Waternoten

Waternoten, ook bekend als oranda's, zijn een favoriete keuze onder vijverliefhebbers vanwege hun unieke uiterlijk. Met hun kenmerkende 'wen' op hun hoofd en hun glanzende schubben zijn waternoten een echte blikvanger in elke vijver. Bij Brouwers vind je een selectie van prachtige waternoten in verschillende kleuren en patronen.

Graskarpers

Graskarpers zijn uitstekende vijvervissen die helpen bij het bestrijden van algen en het onderhouden van een gezond ecosysteem. Deze robuuste vissen zijn ook bekend om hun rustige temperament en zijn een geweldige aanvulling op vijvers van alle maten. Bij Brouwers bieden we gezonde en levendige graskarpers die jouw vijver helder en mooi zullen houden.

Bezoek Onze Winkel

Kom langs bij Brouwers en ontdek ons uitgebreide assortiment aan vijvervissen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vissen voor jouw vijver. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke koi, levendige goudvissen of een ander type vijvervis, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw vijver tot een prachtig waterparadijs te maken.

Bij Brouwers streven we ernaar om jouw vijverervaring zo plezierig en probleemloos mogelijk te maken. Bezoek onze winkel vandaag nog en laat je inspireren door onze prachtige selectie vijvervissen!